Over ons

Welkom bij onze website! Onze motivatie is om u te begeleiden bij het kopen, verkopen of verbouwen van uw woning in Spanje, met name in de prachtige Costa Blanca regio. Door onze jarenlange ervaring in de vastgoedmarkt van zowel Spanje als Nederland, kunnen wij u volledig ontzorgen gedurende het gehele proces.

Ons aannemersbedrijf in Nederland en onze advocatuur in Spanje zorgen ervoor dat we het beste van beide landen kunnen combineren. Met meer dan 20 jaar ervaring in de makelaardij in Spanje en dezelfde hoeveelheid ervaring in de aannemersbranche in Nederland, hebben wij de kennis en kunde om uw droomhuis in Spanje te verwezenlijken met de bouwkwaliteit die u in Nederland gewend bent.

Ons team bestaat uit een diversiteit aan professionals, van architecten tot aannemers, waardoor wij u volledig kunnen bijstaan in het proces. Wij hebben maar één doel voor ogen: ervoor zorgen dat u zich thuis voelt in uw nieuwe woning in Spanje. Aarzel niet om contact met ons op te nemen, wij helpen u graag verder.